9 октября 2022 22:59

МЮ добыл волевую победу над "Эвертоном": Роналду вышел на замену и забил победный гол в ворота команды Миколенко

(Публикуется на языке оригинала)


У поєдинку десятого туру англійської Прем'єр-ліги Евертон на Гудісон Парк приймав Манчестер Юнайтед.


Команда Френка Лампарда підходила до матчу з найкращою обороною в АПЛ. МЮ, пропустивши шість голів від Манчестер Сіті, також був налаштований на реабілітацію перед фанатами.


Евертон чудово розпочав гру. Алекс Івобі шикарним ударом з дальньої дистанції влучив у правий верхній кут воріт — Давід Де Хеа не дотягнувся до м'яча.


Але відповідь розлючених футболістів гостей не була довгою. Антоні у штрафному прийняв м'яч та пробив у лівий кут воріт Пікфорда.


Через травму Антоні Мартіаля на 29 хвилині на поле вийшов Кріштіану Роналду. І заміна тен Гага спрацювала. За 15 хвилин після виходу Роналду відреагував на пас від Каземіро, обійшов на швидкості захисника та забив. Він оформив свій 700 гол у клубній кар'єрі.


У другому таймі Юнайтед продовжив атакувати, але захист "ірисок" діяв надійно до 81 хвилини. Тоді Маркус Рашфорд, розібравшись з Джорданом Пікфордом, вразив порожні ворота. Але арбітри на VAR побачили гру рукою та відмінили гол.


Евертон — Манчестер Юнайтед 1:2

Голи: Івобі, 5 — Антоні, 15, Роналду, 44


Евертон: Пікфорд — Коулмен (Гарнер, 75), Коуді, Тарковскі, Миколенко — Онана, Гує (Калверт-Льюїн, 76), Івобі, Грей, Гордон (Макніл, 67) — Мопе (Рондон, 84).


Манчстер Юнайтед: Де Хеа — Шоу, Мартінес, Лінделеф, Далот — Еріксен (Мактоміней, 83), Каземіро, Рашфорд, Бруну, Антоні — Мартіаль (Роналду, 29).


Попередження: Онана, Гордон, Мактоміней.