6 июня 2022 09:00

Ставки в БК Vbet – основные виды пари

(публикуется на языке оригинала)


Букмекерська контора Вбет є однією із найпопулярніших на території України. Надійна компанія працює відповідно до міжнародної ліцензії.


Огляд букмекерської контори Vbet

Букмекер Вбет – відомий бренд, який приймає ставки в різних валютах. Українські любителі беттингу зможуть робити ставки у гривнях, тому не потрібно витрачати гроші на конвертацію. Ставки на спорт онлайн на сайті https://geneva.lviv.ua/vbet/ подобаються багатьом, тому що букмекер своєчасно виплачує виграші своїм клієнтам. Укласти парі на платформі зможуть лише повнолітні користувачі.

Як пройти реєстрацію на офіційному сайті БК

Щоб зробити ставку онлайн в БК, потрібно виконати кілька простих дій:

- Натисніть кнопку «Зареєструватися», яка розташована у верхній частині сторінки.

- Вкажіть країну та заповніть необхідну інформацію.

- Введіть промокод.

- Погодьтеся з правилами і підпишіться на розсилку новин.

У процесі проходження реєстрації рекомендується надавати лише достовірну інформацію. Якщо ввели помилкові дані, то під час проходження верифікації можуть виникнути проблеми. Процес перевірки загалом займає 1-2 дня. Без цієї процедури просто не вдасться вивести гроші з рахунку. Після авторизації можна виконувати наступні дії:

- вносити депозит на платформу;

- стежити за актуальними акціями;

- переглянути історію ставок;

- робити ставки на спорт;

- розпочати спілкування з менеджерами служби підтримки.

Все це стане доступним після авторизації в особистому кабінеті. Для входу на платформу достатньо просто вказати логін та пароль.

Мобільна версія та програма на смартфон

Офіційна сторінка букмекера має класичний дизайн та простий інтерфейс. Всі блоки розташовані зручно, тому можна швидко відшукати необхідний ігровий контент. У лівій частині сторінки розміщені важливі розділи.

Більшість БК онлайн в Україні передбачили адаптивний дизайн, що забезпечує зручне відображення на мобільних пристроях. Компанія Вбет не стала виключенням. При необхідності користувачі також можуть завантажити програму на смартфон.

Основні умови спортивних ставок на сайті

Букмекер Vbet пропонує клієнтам великий вибір спортивних дисциплін у прематчі. У live-режимі кількість подій трохи менша. Найширший розпис у БК має футбол. Співробітники БК щодня публікують десятки найцікавіших матчів. Початківцям краще ставити в live-режимі, тому що можна швидко змінити своє рішення. Професійні беттери роблять ставки на гроші онлайн у прематчі. Це пов'язано з тим, що тут передбачений глибший розпис.

На сайті є різні варіанти для ставок. До найпоширеніших відносять:

- Вихід на перемогу однієї з команд.

- До складних варіантів ставок відносять тотали, де потрібно правильно визначити кількість голів.

- Фори. Цей показник може бути позитивним чи негативним.

Букмекерська контора Вбет також готова запропонувати складніші варіанти ставок. Високі котирування у цьому випадку допоможуть отримати великі виплати. Проте слід враховувати, що ризик втрати коштів у цьому разі стрімко збільшується.

Правила спортивних ставок у БК Вбет

Перед тим, як зробити ставку онлайн необхідно уважно вивчити правила БК. Щоб оформити ставку потрібно виконати кілька простих дій:

- Авторизуватись на платформі.

- Перейти до розділу прематч або live.

- Вибрати потрібну дисципліну для ставки на спорт.

- У купоні необхідно вибрати розмір ставки

- Беттери повинні підтвердити своє рішення та вказати розмір ставки.

Мінімальна сума ставки у БК становить лише 3 гривні, що є незначним показником. Компанія також передбачила для своїх клієнтів цікаві акції, що дозволяють значно збільшити розмір виграшу.