6 июня 2022 08:30

Как работают футбольные ставки

(публикуется на языке оригинала)


Як працюють футбольні ставки


Щотижня проходять тисячі футбольних матчів, і ще більше ринків, на які можна зробити ставки завдяки букмекерам, що пропонують величезну кількість різних коефіцієнтів. Вони дають свої ціни на результат матчів та події в матчі, такі як кількість забитих голів, виграних кутових, показаних червоних та жовтих карток, а також на окремих авторів голів.


Існує безліч різних букмекерів, які постійно пропонують спеціальні пропозиції та конкурентоспроможні коефіцієнти, щоб гарантувати вам найвигіднішу ставку. Як тільки результат події буде підтверджений і ваша ставка виявиться виграшною, вам буде виплачена ваша початкова ставка плюс виграш за коефіцієнтом.

Читайте також статтю про Приголомшливий виступ України у Глазго.

Ставка на матч

Це найпростіший вид футбольних ставок, у якому ви вибираєте результат футбольного матчу. Ви можете поставити на три різні результати:

- перемога домашньої команди;

- перемога команди гостей;

- нічия.

Важливо відзначити, що ставки на матч виплачуються за підсумками 90 хвилин, тому якщо рахунок рівний, то нічия є виграшною ставкою незалежно від результату після додаткового часу або пенальті.

Конструктор ставок/мультиставка на одну гру


Конструктор ставок/мультиставка на одну гру


Конструктори ставок - одне з новітніх доповнень до ставок на футбол, і останніми роками вони стали одним із найпопулярніших способів ставок на спорт. Ці ставки фактично є акумулювання результатів одного матчу, а не кількох матчів.

Очевидно, що ймовірність заходу таких ставок є нижчою через кількість результатів, які мають відбутися. Однак вони ідеально підходять, якщо ви добре знаєтеся на обох командах і хочете зробити невеликі ставки з великими коефіцієнтами, які можна отримати, комбінуючи безліч результатів, таких як кількість жовтих карток, кутових і забитих м'ячів, а не роблячи ставки на кожен окремий ринок.

Реквізити гравця/статистика гравця

Це спосіб показати, як ринок футбольних ставок продовжує розвиватися, випускаючи поглиблений набір ринків на різні матчі Прем'єр-ліги та міжнародні матчі. Ці ринки включають можливість робити ставки на певну кількість ударів по воротах, перехоплень і навіть офсайдів.

1. Є також зростаючі ринки ставок, які дозволяють зробити кілька інтригуючих ставок, таких як кількість штрафних ударів, ударів від воріт та вкидань м'яча у матчі. У різних букмекерських конторах пропонуються різні варіанти, але однією з букмекерських контор, що пропонують найбільшу кількість ставок на гравців, є Betwinner. Пропонуємо скачати додаток betwinner та почати свій шлях виграшних ставок на спорт. Приєднуйтесь до букмекера сьогодні, щоб отримати досвід ставок світового класу та щедрий вітальний бонус.

2. Також тепер є можливість поставити на кількість пасів, зроблених гравцем у матчі, що може бути цікавою ставкою та дозволяє клієнтам використати свої власні дослідження, перш ніж зробити конкретну ставку.

Такі ставки використовуються багатьма букмекерами для підвищення коефіцієнтів, щоб надати велику цінність гравцям, але ви повинні бути обережними в тому, скільки ви ставите на ці ставки, оскільки футбол може бути дуже непередбачуваним.

Ставка на азіатський гандикап

Ставка з азіатським гандикапом - це ставка, в якій ваш вибір має "гандикап", який потрібно подолати. Унікальність цієї ставки полягає в тому, що вона прибирає нічию в плані ставок.

Букмекери дають кожній команді цифру плюс або мінус для позначення її гандикапу. Це може бути або гандикап на цілий гол (наприклад, +1 або -2) або гандикап на половину гола (+0,5 або -1,5).

Як це працює, найкраще показати на короткому прикладі.

Гандікап на цілий гол

Гандікап на цілий гол краще забезпечує гарантію того, що вашу ставку буде повернено.

Ліверпуль -1, Арсенал +2

Цифри поруч із кожною командою застосовуються до їх рахунку у матчі.

Якщо ви поставите на "Ліверпуль":

- Ви виграєте, якщо вони переможуть із різницею у два м'ячі або більше.

- Ви програєте, якщо вони зіграють у нічию чи програють.

- І ви отримаєте свою ставку назад, якщо вони виграють із перевагою в один гол, який буде анульований коефіцієнтом "-1", що зробить результат гандикапу нічийним.

Якщо ви ставите на "Арсенал":

- Ви виграєте, якщо вони перемагають, якщо вони грають унічию або якщо вони програють із перевагою в один гол.

- Ви програєте, якщо вони програють із різницею у три м'ячі або більше.

- І ви отримаєте свою ставку назад, якщо вони програють з перевагою в два м'ячі, який анулюється коефіцієнтом +2, що робить результат гандикапу нічийним.

Гандікап на половину гола

Ліверпуль -1,5 Арсенал +1,5

- Якщо ви ставите на "Ліверпуль" і він виграє з різницею у два голи або більше, ви виграєте. Якщо ви ставите на Ліверпуль і він виграє з перевагою в один гол, нічию або поразку, ви програєте.

- Якщо ви ставите на "Арсенал" і вони програють із перевагою в один гол, нічия чи перемога – ви виграєте. Якщо вони програють із різницею у два голи або більше, ви програєте.

Ставка з гандикапом у півголи повністю виключає можливість нічиї.

Перерва/повний тайм

Ви можете зробити ставку на результат першого тайма та/або другого тайму. Ви можете поставити на господарів поля, команду гостей чи нічию в одному чи обох таймах.

Ця ставка призначена для більш просунутих футбольних уболівальників, які мають попередні знання, що дозволяють визначити команди, які починають або закінчують матчі сильно чи слабо.

Знання стартових складів і того, чи ключові гравці відсутні через травми або відпочинок, також може бути перевагою при такому типі ставок.

Подвійний шанс

Ви можете поставити два з трьох результатів матчу, щоб збільшити свої шанси на перемогу. Комбінації такі:

1. Команда господарів чи нічия

2. Команда гостей чи нічия

3. Домашня команда чи виїзна команда

Якщо одна із ваших комбінацій виграє, ви отримаєте виплату. Коефіцієнти нижчі, ніж при ставках на результат одного матчу, тому що ймовірність виграшу більша, але ця ставка підходить для тих, хто хоче зменшити елемент ризику.

Резюме


Ставки на футбол Betwinner


Футбольні ставки мають безліч ринків, і існує безліч різних букмекерів, тому доступність дозволяє легко почати. Одним із таких є Betwinner. Робити ставки за допомогою Betwinner настільки просто, наскільки це взагалі можливо. Як тільки ви підтвердите, що гроші для цієї ставки були списані з вашого рахунку, вашу ставку буде розміщено на вибраному ринку. Тут ви можете скачати додаток betwinner.

Можна отримати масу задоволення, роблячи ставки на тисячі футбольних матчів, що проводяться по всьому світу.

Вибір ставок з хорошим коефіцієнтом – найкращий спосіб виграти гроші та уникнути розчарування від програшу.

Тепер ви можете долучитися до азарту футболу, роблячи ставки на нього, але, будь ласка, не забувайте про відповідальний підхід до азартних ігор.