24 мая 2022 13:18

"Бунт начался, 80% в бой не идут". Разведка перехватила разговор оккупанта

Фото - ua.depositphotos.com


(Публикуется на языке оригинала)


Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало чергову перехоплену розмову російського загарбника з дружиною.


Окупант скаржиться дружині, що командування їх обманює та не виплачує обіцяну зарплату.


«Я втомився від цього. Тут божевілля. Ніколи не думав, що так в житті складеться і я буду в такому лайні. 10 числа знову зарплата прийде, ну і знову нас на… (обдурять). Як завжди. Планували 10 тисяч на добу. А вони на… (обдурили). Тут вже реально бунт почався. І 80% навіть в бій не ідуть. І ми в бій не ідемо. Я на будівництві більше заробляю», – розповідає рашист.

Крім цього, чоловік розповідає про величезні втрати в багатьох підрозділах і дуже багато трупів серед російських військових.


«Друзів втратив багатьох. 15-ту бригаду самарську взагалі роз… (розбили) в г… (вщент). З двох тисяч людей залишилось 400. 30-ту роз… (розбили) так, що там взагалі в живих нікого не залишилось. 21-а бригада – взагалі в г… (вщент). Просто одні трупи. Я таке побачив – це страшно. Молоді хлопці. Я здоровий мужик – божеволію від цього. Я плачу, ридаю щоразу», – продовжує рашист.


За його словами, на цій війні взагалі не можна нікому довіряти, адже навколо лише вороги: «Тут всі вороги. Нема такого, щоб «ЛНР», «ДНР» були за росію. Ніх… (нічого) подібного. Всі вороги».