23 марта 2022 19:58

"Паневежис" арендовал полузащитника "Черноморца" Вандерсона

(Публикуется на языке оригинала)


Літовський "Паневежис" оголосив на офіційному сайті, що до команди приєднався 27-річний півзахисник Вандерсон Кавальканте Мело, який належить одеському "Чорноморцю". Бразилець буде грати у Литві на орендних умовах, до початку нового сезону чемпіонату України.

Вандерсон вже прибув до Паневежиса та зможе дебютувати наступного тижня у Optibet A League. За плечима бразильця, який зазвичай грає опорного хавбека, вже є легіонерський досвід у Швеції, Білорусі та УПЛ.

– Коли отримав пропозицію з Паневежиса, я був щасливий і мотивований. Знаю, що це хороший клуб, і прийшов сюди, щоб допомогти вам досягти ваших цілей. Я добре підготовлений фізично, оскільки у мене був напружений міжсезоння з командою. Мої цілі – провести хороший сезон і перемогти з командою, – каже Вандерсон.

– Ми шукали опорника, який міг би закрити дві-три позиції, було багато варіантів, коли на перший план вийшов Вандерсон, одразу зрозуміли, що він нам знадобиться. Ми зібрали багато інформації про Вандерсона, допоміг Рафаель Ледесма, з яким я маю тісні контакти. Він був тим чоловіком, який зустрів Вандерсона у Вітебську і допоміг йому, коли він був молодшим, – резюмував директор клубу Бронюс Вайтекунас.


Фото: ФК "Витебск"