3 сентября 2021 15:00

Игорь ХАРАТИН: "Не всегда в футболе побеждают фавориты"

Напередодні домашнього поєдинку проти збірної Франції у відборі чемпіонату світу 2022 року своїми очікуваннями поділився Ігор Харатін.


— Коли я прибув на перший матч, із Казахстаном, на жаль, дізнався, що треба летіти назад, на медогляд у новий клуб - «Легію». Була нелегка подорож, але я щасливий, адже все пройшло швидко й добре. Я дуже радий повернутися до збірної. Для мене велика честь - бути тут, тому буду віддавати всі сили, щоб показати себе з найкращого боку.


Сьогоднішнє тренування було дуже добрим, готуємося до гри з Францією. Не завжди у футболі перемагають фаворити, що саме й показав матч із казахстанцями, тому треба працювати й сподіватися. Тільки той, хто віддає всі сили, отримує результат.


Крім того, я з нетерпінням очікую, коли приєднаюся до варшавської команди. Для мене це новий виклик. Тому після ігор у збірній буду готуватися до чемпіонату Польщі. Коли підписував контракт, саме тривав поєдинок із Казахстаном. Залишалося сім хвилин, і ми разом із хлопцями з «Легії» дивилися цей матч. Спочатку дуже раділи, але надалі... Що ж, це футбол! Бувають і такі результати, треба тримати удар і йти далі.