31 августа 2021 20:54

Новости из лагеря сборной Украины: экстренный отъезд Харатина и предматчевая тренировка на "Астана-Арене"

Перший ранок у Нур-Султані зустрів синьо-жовтих яскравим сонцем. Збірники мали нагоду виспатися після тривалого перельоту й зумовленого ним довгого дня, а тому гріх було не прогулятися біля готелю, розташованого на березі ріки Ішим.


Сонячні промінці пестили обличчя, а урбаністичні краєвиди милували око 25-х гравців національної команди.

Унікальний епізод трапився в кар’єрі Ігоря Харатіна: поки футболіст діставався до Казахстану, «Ференцварош», за який він виступав, домовився про його перехід до польської «Легії», а тому, щойно прибувши до готелю збірної на вечерю, Харатін був змушений просити наставника відпустити його для залагодження нюансів нової клубної угоди. Олександр Петраков пішов півзахиснику назустріч, й уже сьогодні вранці Харатін вилетів до Варшави. До збірної він знову приєднається 2 вересня в Києві.

Тим часом уся команда провела сьогодні ще одне теоретичне заняття, а ввечері виїхала на офіційне тренування на «Астана-Арені».

Синтетичне покриття останнього покоління справило на гравців нашої збірної позитивне враження, однак хлопці все одно відзначали, що штучний газон є слизьким.

Передматчеве тренування більшою мірою було присвячене тактиці, яку обере тренерський штаб на завтрашню гру. За підсумками заняття Олександр Петраков визначиться зі стартовим складом на поєдинок із Казахстаном.

Олександр Гливинський


Фото - УАФ