24 августа 2021 08:10

Вторая лига. Неудачный выезд "Карпат" на Киевщину, разгромные победы "Балкан" и "Николаева"

У групі «А» центральний поєдинок відбувся в Демидові, де «Діназ» приймав львівські «Карпати».


Обидві команди не приховують свого бажання підвищитися в класі. Долю цікавого протистояння вирішив єдиний м’яч, забитий універсалом «Діназу» Євгеном Чепурненком наприкінці першого тайму з пенальті. Львів’яни доклали відчайдушних зусиль, аби врятуватися від поразки, але не судилося - 1:0 на користь господарів. Ця звитяга допомогла підопічним Володимира Бондаренка помінятися місцями з галичанами в турнірній таблиці.


Без втрат у цій групі виступає дебютант - «Лівий берег». Проте кияни ледь не поплатилися в матчі з «Mункачем» за шапкозакидацький настрій. Підопічні Анатолія Бузніка в гостях вели перед - 3:0, але зменшили оберти й двічі пропустили. Столична команда зі скрипом втримала переможний рахунок.


А в групі «Б» лідерство захопили команди, які добровільно понизилися в класі - «Mиколаїв» і «Балкани». У Mиколаєві на поєдинку із «Сумами», в якому господарі взяли гору (4:0), були присутні лише 350 уболівальників, і це після того, як підопічні Сергія Шевченка в кубковому протистоянні змусили минулого тижня зійти з дистанції першоліговий «Кривбас». У свою чергу, «Балкани» розгромили «Реал Фарму» - 5:0.


Пригальмувала «Таврія», яка також плекає надію завоювати перепустку до першої ліги. Підопічні Сергія Пучкова неочікувано поступилися в Нікополі (1:2), і відразу їхні позиції похитнулися.