30 июля 2021 15:38

MEGOGO продолжит эксклюзивный показ чемпионата Франции еще в течение трех лет

Медіасервіс MEGOGO продовжив дію ексклюзивних прав від beIN Sport на показ чемпіонату Франції – Ligue 1 – в Україні ще на три роки. Відтак користувачам MEGOGO будуть доступні до перегляду усі топові європейські футбольні ліги в межах передплат «Максимальна» та «Спорт».


Перша подія запланована на 1 серпня – матч за Суперкубок Франції з футболу, у фіналі якого зустрінуться «Лілль» та «ПСЖ».


Додамо, що «Лілль» минулого року завоював чемпіонство, перервавши серію із трьох перемог поспіль «ПСЖ» у національному чемпіонаті. «ПСЖ», в свою чергу, спираючись на підсумки минулого, провів неймовірно потужну трансферну кампанію, залучивши одразу кількох зірок: легенду «Реала» Серхіо Рамоса, кращого гравця Євро-2020 і чемпіона Європи Джанлуїджі Доннаруму, одного з лідерів «Ліверпуля» Джорджиніо Вейналдума і зоряного правого латераля «Інтера» Ашрафа Хакімі.

Початок нового сезону чемпіонату Франції розпочнеться від 6 серпня.

Чемпіонат Франції (Ligue 1) – найвища футбольна ліга Франції. В турнірі беруть участь 20 клубів, найвідоміші із них команди: «ПСЖ», «Монако», «Лілль», «Бордо», «Ліон», «Олімпік» (Марсель) та інші.

В цьогорічному чемпіонаті виступатимуть такі відомі футболісти: Кільян Мбаппе, Неймар, Марко Верратті, Бурак Їлмаз, Усем Ауар, Лукас Пакета, Джонатан Девід, Віссам Бен Єддер, Кевін Фолланд. Що цікаво, із цього сезону в турнірі братиме участь українець Микола Кухаревич у складі французького клубу «Труа».


Трансляція чемпіонату відбувається на каналі MEGOGO Футбол та у розділі «Спорт». Перегляд доступний за передплатами «Максимальна» та «Спорт».


Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям й має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, La Liga, Ligue 1, Copa América, італійська Серія А та Чемпіонат Бразилії із футболу, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator, кіберспорт в партнерстві із Maincast та багато іншого.