20 июля 2021 16:30

Вторая лига. "Кристалл" определился с тренером, "Волчанск" демонстрирует трансферную активность

Заповнюються останні вакансії в друголігових командах. Директором ФК «Кристал» став Володимир Лебідь - відомий у минулому футболіст, який захищав кольори «Чорноморця» і «Дніпра». Останнім часом він очолював спортшколу «Кристал».


А новим головним тренером херсонців став Юрій Куліш, що раніше працював у Молдові з «Динамо-Авто». Із ним підписано однорічний контракт.


Проявляє активність на трансферному ринку новачок другої ліги - «Вовчанськ». Представник Харківщини у своїй селекційній діяльності робить ставку на запрошення молодих виконавців. Уже узаконили свої стосунки з «Вовчанськом» Максим Химчак зі «Львова», Даніель Егбуджуо з молодіжного складу «Шахтаря», Олександр Чебаненко з «Краматорська» та Андрій Савицький із «Металіста 1925».


Черговим літнім новачком «Нікополя» став Ярослав Гоменко, який минулого сезону встиг пограти відразу за дві команди - «Гірник-Спорт» та «Кремінь».


У львівських «Карпатах» головний тренер Андрій Тлумак уже завершив трансферну кампанію, зміцнивши лави команди цілою групою відомих футболістів. Є вже підтримка і з боку представників фанатського руху, які передали до новоствореного клубу стару емблему «Карпат».


І насамкінець - про «Балкани». Із клубом подовжили контракти всі гравці основного складу, за винятком ветерана Mиколи Златова, який вирішив завершити кар’єру футболіста.