20 июня 2021 09:08

Сборная Украины: целенаправленная подготовка к матчу с Австрией

Після відновлювального дня синьо-жовті, сповнені сил та натхнення, розпочали підготовку до вирішального матчу групової стадії — проти Австрії.


До обіду в національної команди було теоретичне заняття, а ввечері теорія була реалізована на практиці під час тренування.

Однак ще до початку роботи двоє гравців, Георгій Бущан та Сергій Кривцов, продовжили гарну традицію ранкових зустрічей із журналістами в Українському медіацентрі. Варто відзначити, що під час прес-конференції збірники почули чимало теплих слів від українських медіа. Також запитання стосувалися найближчого матчу: і Георгій, і Сергій були одностайні в тому, що вирішальне значення для досягнення результату матиме психологічний чинник.

Ближче до вечора збірна вирушила у вже освоєному після повернення з Амстердама напрямку, до арени «Аркул де Тріумф», де незмінно тренується з понеділка. Суботнє заняття мало цілком предметний характер — тренерський штаб працює над варіативністю тактичних схем, які можуть бути застосовані в поєдинку з австрійцями, оцінюючи готовність футболістів національної команди до виконання специфічних ігрових завдань.

Година роботи минула в доброму темпі та позитивному настрої: усі хлопці максимально сконцентровані на якнайкращій підготовці до вирішальної гри групового етапу.

Сьогоднi вже об 11.00 українці розпочнуть офіційне передігрове тренування все на тому ж стадіоні — «Аркул де Тріумф». О 15.15 головний тренер Андрій Шевченко та один із гравців почнуть офіційну віртуальну прес-конференцію для ЗМІ, акредитованих УЄФА для висвітлення Євро-2020.

Олександр Гливинський


Фото - УАФ