18 июня 2021 18:20

"Ворскла" вышла из отпуска. Кулач тренировался с командой

Вдосталь відпочивши, вийшли із відпустки футболісти головної команди «Ворскли». Зібралися на своїй заміській базі в Марках, тепло привіталися, встигнувши навіть обмінятися враженнями від довгоочікуваного антракту. По тому подалися на другий поверх НТБ, де в залі, яка зазвичай слугує ворсклянам для теоретичних занять, напутнє слово перед початком копіткої роботи сказав віцепрезидент «Ворскли» Олег Лисак. Зі слів керманича можна було зрозуміти, що плани у клубу найамбітніші і попереду чимало роботи. Вже разом із тренерським штабом за зачиненими дверима говорили про роботу на трансферному ринку. Якісне поповнення у колективі чекають вже незабаром.


Сорокап’ятихвилинне втягуюче тренування пройшло в максимально приємній атмосфері. Серед хлопців поки немає легіонерів – Кане, Луїзао, Пешича і Тамма. Повернулися з оренд, де добре себе проявили, Оскар Мкомола («Інгулець», Петрове) і Максим Мельничук (допоміг одеському «Чорноморцю» вийти до УПЛ).

Більше про кадрову ротацію стане відомо найближчим часом.

Завтра футболісти розпочинають проходження традиційного після повернення з відпустки поглибленого медичного огляду. Разом із тим хлопці займатимуться з інструктором із фітнесу.