5 июня 2021 19:18

Сергей БЕЖЕНАР: "Если мы не обыграем ДЮСШ-11, в финальной части нам делать нечего"

Наставник «Динамо» U14 Сергій Беженар прокоментував перший стиковий матч своїх підопічних проти одеської ДЮСШ-11 «Чорноморець» на виїзді, в якому кияни поступилися з мінімальним рахунком 0:1:


- Бувають такі ігри, коли за весь матч всього один удар по нашим воротам завершується голом. Перший тайм у нашому виконанні мені сподобався більше: були хороші комбінації, удари по воротах, заробляли штрафні, після яких могли забити. Але проста помилка призвела до поразки. Суперник просто бив м'яч вперед, і ми з цим не впоралися - наші захисники чомусь перестали один одного страхувати, почали грати в лінію, і стали з'являтися напівнебезпечні моменти біля наших воріт.


Наша команда була нормально підготовлена - це було видно по першому тайму. Просто потрібно було виходити на другий тайм і продовжувати грати в пас. Одесити б втомилися, якби ми більше володіли м'ячем, натомість наші хлопці почали поспішати, бити і бігти незрозуміло куди. Всі останні передачі прямували то в аут, то за ворота. Не вистачило виконавської майстерності. Ми самі поставили себе в таке становище. Якщо хлопці стають чоловіками, потрібно виправлятися в домашній грі і робити це дуже впевнено.


По такій грі, коли у суперника така масована оборона, свої три-чотири моменти у нас були, просто потрібно було їх реалізовувати. Повторюся, нам потрібно виправлятися. Якщо ми не обіграємо цю команду, у фінальній частині нам робити нічого.


У матчі-відповіді в Києві в першу чергу постараємося поліпшити характер. Команда суперника віддала всі сили, у них було більше бажання перемогти. Ми робили акцент на те, що не станемо чекати домашнього матчу, а виходимо і граємо в футбол, але, мабуть, не до всіх достукався.



Фото - ФК «Динамо»