3 июня 2021 13:02

Игорь СУРКИС: "Желаю нашей сборной как можно лучше выступить на чемпионате Европы"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю офіційному сайту прокоментував поїздку 10 динамівців в складі збірної України на Євро-2020.


"Для нашого клубу велика честь, коли гравці "Динамо" представляють Україну на міжнародній арені. Можу особисто від себе сказати, що завжди радію присутності наших гравців у збірних країни різного віку. Футболісти "Динамо" ростуть як особистості, і як професіонали, працюючи на такому рівні.


Виступаючи за національні збірні команди, футболісти виходять на інший якісний рівень. Вони грають проти кращих футболістів інших країн, отримують новий досвід, мотивацію і знання. Міг би я рік тому мріяти, що стільки гравців "Динамо" буде в збірній? Скажу відверто - навряд чи. Підкреслю, що динамівців у збірній не 10, а 15 гравців, троє вибули через травми (Володимир Шепелєв, Олександр Андрієвський і Віталій Буяльський), а ще двоє не потрапили в підсумкову заявку (Богдан Лєднєв і Олександр Сирота), але вони отримали неоціненний досвід і розуміють, на який рівень їм треба вийти.


Від щирого серця бажаю нашій національній команді якомога краще виступити на чемпіонаті Європи. Це честь нашої країни, нашого футболу і любов мільйонів уболівальників. Упевнений, що вся Україна буде підтримувати збірну в цих матчах, а для "Динамо" особливою гордістю буде той факт, що наш клуб представлений на турнірі десятьма українцями і захисником збірної Польщі Томашем Кендзьорою".