Автор: Андрей
Зарегистрирован: 08.11.2019
Последний визит: 25.06.2022
29 мая 2021 17:01
1

Шевчук як обличчя всього нашого футболу

  • Хто знає Славу Шевчука в Європі? Ніхто. Тому що сам він гі..о і грав в гі...о. Зате їздить бухим в хлам на Порше 911 і вважає, що він тут принц при царьку Ахметову. Такою є нажаль наша еліта. В нас мають самими багатими людьми бути Амосов, Патон, Антонов та інші великі світила в своїх областях, які прославляли наш народ. А маємо все навпаки. Самі багаті карточний катала Ахметов, аферист Коломойський, сутенер Суркіс, "альфонс" Пінчук та барига і синок цеховика Порошенко. Що ці упирі дали людству? Я згоден коли Білл Гейтс мультиміліардер чи Стів Джобс чи Іллон Маск. Це люди які започатковували технології, які вірили і вкладували кошти в невідомі ще нікому розробки. А українські багатії це паразити та кровососи на тілі свого народу, які не допомагають, а навпаки знищують і спотворюють, все що цей народ видає із себе.
    Вболівальники на них моляться тому, що вони на певному рівні тримають наші клуби, при цьому повністю знищивши систему виховання юних футболістів непомірними заробітними платами. Вони не цінують кошти, які були украдені та посилаються ними, наганяючи не заслужені заробітні плати своїм улюбленцям Саме тому ми і отримуємо Мілевського та Алієва, Шевчука та тих ноу-неймів, що телефонували "Рінату". А кого ці покидьки можуть виховати?
    P.S. Недавно в одного знайомого аграрія попросила доросла команда кошти, щоб заявитися грати в аматорській лізі України та щоб фінансувати виступи за свою команду легіонерів з африканським корінням. Знали, що він дуже любить футбол і готовий допомагати. Але вони були послані на х... Їм було сказано: "грайте так, щоб люди приходили і платили кошти за перегляд ваших матчів. Демонструйте потрібний рівень майстерності і заробляйте." При цьому ця людина не скупиться на зарплати дитячим тренерам по 30-40 тисяч гривень, повністю оплачує підвіз дітей до тренувань з навколишніх сіл до академії. Команди академії не приймають участь в українських змаганнях. Готуються через товариські матчі і двічі на рік виїжджають на міжнародні турніри. Спитаєте, чому? Тому що власник академії не хоче, щоб його вихованців побачили скаути Ахметова чи Суркіса, переманили у свої курятники і зробили з них нових Слав Шевчуків чи Сашків Алієвих. Їхній шлях до визнання має лежати через Майнци, Генки, АЗ Алкмаари. Тільки праця, тільки зусилля. Тому що ця людина так само починала свій шлях. Робота трактористом, потім бригадиром, інженером, директором коли все валилося навколо. І порівняйте його шлях із шляхом Суркіса, у якого була ексклюзивна ліцензія на торгівлю імпортними унітазами по всьому Києву. То хто здатен виховувати чоловіків?
  • Ми можемо щось змінити, переставши цікавитися цим лайном, що створили Суркіс, Ахметов, Коломойша та інші. Цікавтеся більше дитячо-юнацьким футболом. Цікавтеся нашими гравцями, які в ранньому віці виїжджають в Європу. Тоді можливо ці упирі відстануть від нашого Динамо, Дніпра, Шахтаря, Чорноморця, Карпат та інших наших славетних клубів. Вони їх покинуть, коли побачать, що на їхнє гі...о більше не хочуть люди дивитися. "Про це ж кричить Ярославський. Не буде 30 тисяч на стадіоні, не буду відновлювати Металіст." Новий менеджмент наших клубів зоорієнтується на правильну, дохідну бізнес-модель, яка буде заточена на виховання якісних гравців, а не Славків Шевчуків. А ці ушльопки нехай ідуть фінансують "Танці з зірками" та інше лайно на ТВ і в Раді.
Дуже цікава точка зору. В багато чому згоден.