13 мая 2021 08:05

Первая лига. "Верес" все ближе к элитному дивизиону, "Волынь" и "Альянс" подтянулись к лидирующей группе

12 травня відбулися три перенесені поєдинки першої ліги, результати яких впливали на турнірне становище як лідерів, так і аутсайдерів.


У Луцьку стосунки з’ясовували «Волинь», яка ще зберігає шанси підвищитися в класі, і «Прикарпаття», що веде боротьбу за виживання. У попередньому календарному матчі лучан, у Краматорську, із різних причин були відсутні головний тренер Василь Сачко й капітан команди Сергій Сімінін, що негативно позначилося на діях «Волині», яка доволі несподівано поступилася «Авангарду». Сьогодні вони вже були в строю, і це допомогло волинянам ще до перерви зняти з порядку денного питання про переможця. 2:0.


А в Дніпрі футболісти «ВПК-Агро», які останнім часом істотно поліпшили своє турнірне становище, приймали фаворита — «Верес». Рівненська команда вирішила не відставати від своїх географічних сусідів, волинян, і також ще в першому таймі двічі вразила ворота господарів завдяки влучним ударам Михайла Шестакова. Він же після перерви оформив хет-трик, а останнє слово було за Геннадієм Пасічем. 0:4. Підопічні Юрія Вірта все ближче до дострокового здобуття перепустки до еліти.


Найбільше ж забитих м’ячів було в Сумах, де зустрічалися середняки чемпіонату першої ліги — «Альянс» та «Полісся». Господарі відсвяткували вольову вікторію і ще зберігають шанси поборотися за місце на п’єдесталі пошани.


12.05.2021


6 тур

«ВПК-Агро» — «Верес» — 0:4


7 тур

«Альянс» — «Полісся» — 4:2


14 тур

«Волинь» — «Прикарпаття» — 2:0