3 апреля 2021 17:43

Сергей БЕЖЕНАР: "На каждом участке поля неуступчивая борьба"

Наставник «Динамо» U14 Сергій Беженар поділився враженням від виїзного матчу своїх підопічних проти львівського УФК «Карпати», який завершився нічиєю 0:0:


- Вийшов дуже складний матч. Зазначу, що поле було нестандартного розміру - і коротке, і вузьке, тому на кожній його ділянці була непоступлива боротьба. Ми грали з добре організованою командою, створили хоча і небагато моментів, але вони у нас були перспективними. У той же час не дозволили супернику нічого створити біля своїх воріт - в обороні зіграли добре. В атаці ж багато чого вирішує індивідуальна майстерність, плюс, добре зіграв воротар суперника. У завершальній стадії нам чогось трохи не вистачило. Повторюся, команда суперника грала самовіддано. Якби ми забили м'яч, все склалося б зовсім по-іншому. Такі матчі бувають.


У нас було два виїзні поєдинки поспіль, але, незважаючи на переїзди, в матчі з ДВУФК «Дніпро» команда була добре готова і функціонально, і за настроєм жодних претензій до хлопців немає. І швидкості, і всі необхідні компоненти гри були на належному рівні. Через тиждень вдома приймаємо «Шахтар», у цій групі, напевно, кожен матч буде непростим. Але це і добре, оскільки хлопці будуть набиратися досвіду. Будемо готуватися до поєдинку з «гірниками» у звичайному режимі.