29 марта 2021 14:48

Юрий БЕРЕЗА: "Не исключаю покупки знака "Днепра", если будет адекватная цена"

Деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що у перспективі "Дніпро-1" може бути перейменовано у "СК Дніпро". Відповідно, відбудеться повна зміна логотипу та клубних кольорів.


Для роз’яснення ситуації Footboom звернувся до почесного президента "Дніпра-1" Юрія Берези.


"Як мінімум в минулому році ми вже були "ФК Дніпро" і все інше. Поки я не розглядав і не розглядаю ніяких перейменувань, все буде йти так, як воно зараз іде.


Я не виключав і не виключаю можливість купівлі, наприклад, знаку легендарного футбольного клубу "Дніпро". Якщо, звісно, буде адекватна ціна.


Неофіційно різним спеціалістам, які працюють з кольорами, гаслами я дав завдання з метою популярізації клубу розробити й надати свої пропозиції. Але про будь-яке перейменування мова зараз не йде.


Просто коли немає нової інформації і хочеться про щось поговорити, то з’являються різні "качки", щось на кшталт того, що "Дніпро-1" веде перемовини щодо запрошення Петреску. Звичайно, приємно, що нас тегають і про нас пам’ятають. Але багато є речей, які до нас не мають жодного відношення. Тому краще не розпускати чутки, а одразу звернутися до мене, я все розповім", - сказав Юрій Миколайович.


Фото - сайт СК "Дніпро-1"