15 июня 2005 21:32

В "Динамо" не комментируют информацию про отставку Сабо


У прес-службі київського футбольного клубу "Динамо" не коментують чутки про можливу відставку головного тренера Йожефа Сабо.

"У цей момент команда під керівництвом головного тренера Йожефа Сабо готується до завтрашнього двобою в Донецьку. На даний момент на посаді головного тренера - Йожеф Сабо. Як буде далі - подивимося", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у середу в прес-службі "Динамо" (Київ).

У середу же з`явилася інформація про те, що Леонід Буряк стане головним тренером київського клубу "Динамо" відразу ж після матчу в Донецьку, що відбудеться 16 червня. Таке рішення нібито було прийнято після дострокової перемоги донецького "Шахтаря" у чемпіонаті України.

16 червня в Донецьку "Динамо" й "Шахтар" зустрінуться в рамках 30-го тура 14-го чемпіонату України. У той же час 12 червня "Шахтар" у другий раз у своїй історії став чемпіоном України після перемоги в передостанньому турі чемпіонату над "Чорноморцем" в Одесі з рахунком 3:1. Київське "Динамо" вдома обіграло ужгородське "Закарпаття" з рахунком 3:0. "Шахтар" за тур до закінчення чемпіонату випереджає "Динамо" на 4 очка.