24 мая 2005 20:46

После матчей с донецкими командами "Закарпатье" стало беднее на 1500 у.е.


Чергове засідання Бюро ПФЛ, яке відбулося у вівторок перш за все було пам`ятне штрафами, якими були обкладені клуби. Найбільше постраждав донецький "Металург". За неспортивну поведінку гравця донеччан Сергія Ткаченка, який був вилучений у грі із "Закарпаттям", "Металург" був оштрафований на 2000 у.о, а сам гравець дискваліфікований на дві гри.

Окрім того за неспортивну поведінку футболістів та представників обох команд під час матчу ФК "Закарпаття" та ФК "Металург" ПФЛ зобов`язало обидва клуби внести грошовий обов’язковий внесок у сумі по 1000 у. о. у гривневому еквіваленті, а донецька сторона повинна буде відшкодувати ФК "Закарпаття" спричинені збитки.

Ще на 500 у.о прийдеться розкошелитися ужгородській команді через своїх уболівальників, які скандували нецензурні висловлювання на адресу арбітра під час зустрічі із "Шахтарем"

На 500 умовних одиниць за незабезпечення громадського порядку та безпеки на стадіоні (запалена уболівальниками димова шашка) оштрафовані київське "Динамо" (матч з "Дніпром") та дніпропетровський "Дніпро" (гра із "Металург", Запоріжжя).

За інформацією ПФЛ