27 апреля 2005 02:07

Сборная Украины U-18: два матча - две победы


Юнацька збірна України під керівництвом Анатолія Бузніка зіграла вже другий з трьох матчів на турнірі (SLOVAKIA CUP 2005), що ціми днями проходить у Cловаччині.

Перший матч українські футболісти зіграли учора, зі збірною Чехії. Гра проходила на зустрічних курсах, команди не розкривалися і поступово придивлялися одна до одної. Наші хлопці впевнено діяли у захисті, швидко переходили до контратак. Але вміння вдало зіграти при виконанні стандартного положення і вирішило підсумковий рахунок зустрічі. У середині першого тайму Писоцький з правого флангу виконав штрафний удар – усі гравці кинулися до воротарського майданчика суперника, але м’яч потрапив до вільного Цимбала, який другим касанням красиво, з льоту, пробив у дальній кут воріт – воротар був безсилим.

Україна U-18: РИБКА Олександр, РЕМЕЗОВСЬКИЙ Олексій, НАЗАРЕНКО Дмитро, КУЧЕРЕНКО Іван (ЦИКОЛІЯ Іраклій, 41), КОРОТЕЦЬКИЙ Ігор, КОРОЄВ Олександр (ЯКОВЕНКО Олександр, 41), ПИСОЦЬКИЙ Євген (ПАШАЄВ Павло, 41), СКЕПСЬКИЙ Денис, ЦИМБАЛ Михайло (НОВИЦЬКИЙ Павло, 62), ЧІЧІКОВ Олексій (ХУДОБЯК Ігор, 59), КСЬОНДЗ Павло (ПАШАЄВ Максим, 41).

Гол: 1:0 ЦИМБАЛ Михайло, 27

Вже сьогодні наша команда грала з гостями турниру - збірною Японії. Важко уявляючи з якою командою доведеться грати українці не поспішали атакувати, при цьому не забуваючи і захищатися. Японці виявилися непоганою командою і намагалися всі свої атаки завершувати ударами по воротах Рибки. Проходить ниска замін у складі нашої команди і гравці, яки вийшли на заміну підсилили гру команди, а згодом принесли необхідний результат. Знов таки зі стандартного положення: на 79-ій хвилині Писоцький подає кутовий у район одинадцятиметрової позначки, де високо вистрибнувший Яковенко головою посилає м’яча повз голкіпера. Подальші старання команд не принесли жодної результативної атаки, тож українці перемагають у другому матчі поспіль.

Україна U-18: РИБКА Олександр, РЕМЕЗОВСЬКИЙ Олексій, НОВИЦЬКИЙ Павло, ПАШАЄВ Павло (ПИСОЦЬКИЙ Євген, 70), КОРОТЕЦЬКИЙ Ігор, СКЕПСЬКИЙ Денис (ПАШАЄВ Максим, 41), ЦИКОЛІЯ Іраклій, ЦИМБАЛ Михайло (КУЧЕРЕНКО Іван, 70), КОРОЄВ Олександр (НАЗАРЕНКО Дмитро, 64), КСЬОНДЗ Павло (ХУДОБЯК Ігор, 57), ЧІЧІКОВ Олексій (ЯКОВЕНКО Олександр, 41).

Гол: 1:0 Яковенко Олександр, 79.

Попереджені: ПАШАЄВ Павло (29), КУЧЕРЕНКО Іван (65).

Посідаючи перше місце у групі, збірна України 28 квітня о 12:00 за київським часом зіграє останній матч у турнирі з однолітками Угорщини.

Ця зустріч вже нічого не вирішує у турнірному положенні, тому що дві перемоги одержані нашими юнаками виявилося достатньо для остаточного першого місця у групі.