17 сентября 2019 13:16
4

Украина - Португалия: билеты на матч не будут продаваться через кассы

14 жовтня в Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться кваліфікаційний матч Євро-2020 Україна — Португалія (початок — о 21.45). Безумовно, ця гра є найочікуванішою для українських уболівальників, адже поєдинок із чинними чемпіонами Європи обіцяє бути запеклим.


Тож, зважаючи на значний ажіотаж навколо матчу Україна — Португалія, інформуємо, що продаж квитків буде відбуватися в декілька етапів і виключно на сайті ticketsbox.com.

Перший етап продажу

17 вересня продаж квитків на матч Україна — Португалія буде відкрито лише для тих уболівальників, які придбали он-лайн квитки на поєдинок Україна — Литва, а також власників картки вболівальника Укргазбанку.

Власники картки вболівальника Укргазбанку зможуть придбати квиток за допомогою самої картки.

Ті вболівальники, що придбали квитки на матч Україна — Литва, отримають листи на електронну адресу з інструкцією щодо придбання квитків. Власники картки вболівальника отримають sms на номер свого мобільного телефону.

Скористатися своїм правом першочергового придбання квитків можна в період із 17-го по 19 вересня.

Одночасно кожен, хто придбає квиток на поєдинок Україна — Литва в цей період, також отримає право придбання квитків на матч Україна — Португалія, але виключно в період із 17-го по 19 вересня.

Другий етап продажу
20 вересня стартує другий етап продажу квитків, які залишаться невикупленими після першого етапу.

Вартість квитків — 150—800 грн.

Ще раз звертаємо увагу на те, що квитки на матч, як завжди, будуть іменними, і перед входом на стадіон буде здійснюватися перевірка наявності квитків та їхня звірка з документами.

Також інформуємо, що продажу квитків у касах не буде.

Умови продажу он-лайн:

— одна особа може придбати не більше чотирьох квитків;

— для придбання квитків необхідно ввести: ПІБ, серію та номер паспорта, ІПН, номер мобільного телефону, електронну адресу, дату народження та місце проживання всіх осіб, на яких купуються квитки;

— у разі, якщо квитки купуються на особу віком до 16-ти років, вказуються дані свідоцтва про народження;

— після здійснення процедури оплати на електронну адресу замовника буде надіслано всі іменні електронні квитки для кожної особи окремо;

— уболівальник купує квиток на певний сектор, ряд, місце;

— квитки поверненню та обміну не підлягають.
Підкажіть будь ласка, той хто бере декілька квитків мусить вказувати дані тих осіб кому він бере, чи може просто взяти квитки лише на своє ім'я?
Скрыть
andryxa0408, треба вказувати дані на усіх
Скрыть
DynamoKyiv, Дякую
Б..ь, шо за квест??? На*** їм мій паспорт? ІДЕНТИФІКАЦІЙНИЙ нащо????? ДАТУ НАРОДЖЕННЯ нащо???? Яка їм різниця, де я живу??? Мій номер телефона - це мій номер!!!! Пішли вони з таким досьє.... Дома доведеться дивитись...