8 декабря 2002 15:50

Юношеская сборная Украины обыгрывает "Динамо"


Збірна України 1986 р.н. провела контрольну зустріч з київським “Динамо” до складу якого входять гравці 1982-83 р.н. Цей матч був дебютним для головного тренера збірної Юрія Калитвинцева, тож гравці своєю грою не розчарували наставника перемігши з рахунком 2:0 (тайми тривали по 40 хвилин). У першому таймі відзначилися Кругляк та Кравченко.

У грі Юрій Миколайович використав усіх 26 гравців, що були визвані на збір.

Україна (1 тайм): Ситало, Чигиринський, Кочеров, Жула, Зарицький, Кравченко, Антонюк, Мілько, Ярошенко, Кругляк (Антонов 20), Шаєнко (Карпенко 32).

Україна (2 тайм): Копил, Качан, Єрмак, Допілка, Кулаков, Зелді, Маковійчук (Корольков 60), Халявка, Комар, Антонов (Поліщук 60), Карпенко (Куценко 60).

Голи: 1:0 Кругляк(20), 2:0 Кравченко (32).

Юрій Калитвинцев (тренер збірної України):

- На збір були викликані гравці гру яких я бачив тільки з відеозаписів. Тобто сьогодні я знайомився з командою. І хочу сказати що я очікував гіршого. У хлопців “горять очі”, вони хочуть грати у збірній. В цій грі головне було не результат, а виявити здатність гравців мислити на футбольному полі. Я задоволений рівнем продемонстрованого футболу та бажанням хлопців грати! Якщо так буде і надалі то я з оптимізмом дивлюсь у майбутнє.

- Як пройшло знайомство з командою?

- Добре. Перед кожним тренування спілкуємося з гравцями, і намагаємося до кожного ставитись як до особистості. Мені подобається що хлопці дуже уважно прислуховуються до моїх порад та тренуються з завзяттям.

Наступна гра відбудеться 9 грудня. Матч буде носити тренувальний характер в ньому приймуть участь лише гравці що викликані на збір.