11 июля 2002 21:58

Новости украинских легионеров


Сергій Нагорняк (півзахисник, "Шаньдун-Люйнен", Китай):
"За останній час в чемпіонаті Китаю ми зіграли дві гри – в одній святкували перемогу, в іншій поступилися. В обох матчах я відіграв усі 90 хвилин. В другому відзначився результативною передачею. Виступати в цьому чемпіонаті важко, адже всі матчі проводяться за великої спеки і підвищеної вологості. Зараз наша команда посідає другу сходинку: хоча за очками ми не поступаємося першій команді, однак в нас гірша різниця забитих і пропущених м’ячів". – сказав Сергій у телефонній розмові.

Сергій Кормільцев (півзахисник, "Торпедо", Росія):
В українського півзахисника, який ще минулого сезону був одним з головних "диспетчерів" команди, наразі виникли певні розбіжності в поглядах з головним тренером клубу Віталієм Шевченко. Таким чином він не потрапляє в основу команди, яка відверто "попливла" і зараз знаходиться в середині турнірної таблиці. Як зазначив Сергій, команда просто потрапила в психологічне провалля. Контракт українця зі столичним клубом завершується за півроку. "Я, напевно, займуся пошуками нової команди через півроку, і не проти повернутися в український чемпіонат", - сказав Сергій Кормильцев.

Максим Левицький (воротар, "Спартак" Росія):
Вчора клуб Максима Левицького провів календарний матч російської Прем’єр-ліги проти "Зеніту". Максим зазначив, що матч видався важким, однак його команда налаштувалася належним чином і здобула в ньому перемогу. Максим зіграв увесь матч і пропустив три голи. Однак звинувачувати нашого голкіпера у цих м’ячах певно ніхто наважиться. Російська преса зазначила, що провини Максима Левицького у цих голах немає.

Віктор Скрипник (захисник, "Вердер", Німеччина):
Ми повідомляли, що клуб нашого легіонера вчора проводив контрольний матч з турецьким "Трабзонспором". Матч, який пройшов під акомпанемент дощу, завершився з рахунком 1:2 на користь турецького клубу. Віктор Скрипник вийшов на поле у другому таймі і діяв "по гравцю". За словами Віктора, суперник демонстрував кращий футбол і заслужено переміг. В суботу "Вердер" відлітає до Австрії на тренувальній збір, де проведе контрольний матч з шотландським "Селтіком".