3 июля 2002 01:20

Юношеская сборная проигрывает СК "Волынь-1"


Сьогодні вдень, матчем проти клубу вищої ліги СК "Волинь-1" юнацька збірна 1984 року народження під керівництвом Анатолія Крощенка, завершила свої п’ятиденні тренувальні збори напередодні старту кваліфікаційних матчів ЧЄ-2003. За словами наставника збірної якістю зборів залишилися задоволеними. І хоча в обох матчах юні футболісти поступилися, однак користь від ігор з професіональними клубами неоціненна.

"В останньому матчі проти нас діяв весь основний склад СК "Волині-1", який здобув путівку до вищої ліги в цьому сезоні. Проти нас не грав лише Гончаренко. Протягом всього матчу перевагою володів суперник, однак нам вдавалися стрімкі контратаки, і лише диво врятувало підопічних Віталія Кварцяного від неминучого. Але Гащин зумів нам забити один м’яч, який і став вирішальним.

Хочу зазначити, що президент клубу Василь Столяр та головний тренер клубу Віталій Кварцяний забезпечили нас усім необхідним для більш якісного проведення зборів".

Юнацька збірна грала таким складом: Ширяєв, Лучук, Гончаренко, Грудненко, Подгайний, Гибалюк, Оберемко, Карамушко, Горбков, Бровкін, Третяк.

На заміну виходили: Жук, Петрівський, Коц, Кам’ягін, Шевченко.