18 июня 2002 23:50

"Карпаты" намерены серьезно укрепиться


Лише п‘ять днів тривала коротка відпустка в гравців львівських “Карпат”. Уже в понеділок, 17 червня, підопічні Лева Броварського розпочали підготовку до нового сезону, який, нагадаємо, стартує 7 липня.

Як повідомив головний тренер “Карпат”, першого дня відбулися відновлювальні заняття на заміській базі в Брюховичах. А вчора на стадіоні СКА пройшло й перше тренування.

Коротке міжсезоння “Карпати” проведуть у Львові, де за цей період переглядатимуть потенційних новобранців. Уже зараз тренуються з “Карпатами” нападник Олег Гарас, який останнім часом виступав у російських клубах вищої ліги, а також 20-річний бразильський форвард Бруно (Бруно Френса Фогаса), який виступав за елітний шведський клуб “Ельфсборг” та бразильський “Прудентополіс” (Парана). З`явився в розташуванні “Карпат” 28-річний польський півоборонець Павел Гадзяла, який має досвід виступів у “Стомілі” (Ольштин), “Сталі” (Стальова Воля), “Петрохемії” (Плоцьк). Ведуться переговори про повернення до Львова Андрія Сапуги, який виступав у Росії. Натомість на трансфер виставлені Петер Суковський, Олег Сабиров, Геннадій Хроль та Іван Милошевич.

Щодо контрольних матчів. У суботу, 22 червня, “Карпати” проведуть на “Україні” міжнародну зустріч із бразильським ФК “Парана”. Виявила бажання зіграти спаринг і київська “Оболонь”, яка наступного сезону дебютуватиме у вищій лізі.