18 июня 2002 23:23

Имеет ли Грозный право тренировать "Арсенал"?


Позавчора повернулися з короткочасної відпустки каноніри. Команда мала зустріч з керівництвом муніципального клубу в офісі, що на Лісовому масиві, проте очікуваного представлення нового наставника не відбулося. Хоча близькі до “Арсеналу” люди стверджують, що це справа буквально кількох наступних днів.

Не виключено, що киян очолить В‘ячеслав Грозний, хоча горезвісної дискваліфікації з нього досі ніхто не зняв і тренер, за формулюванням владної постанови кількарічної давності, не має права працювати в Україні довічно. Та “харківсько-запорізька справа” промовисто засвідчила, що в нас усе можливе. Тим часом інформагенції повідомили про зацікавленість у послугах українського фахівця “турецького, грецького та російського клубів”.

Мало поки що інформації й про можливе поповнення столичного колективу. Зате відомо, що принаймні двоє канонірів намагаються працевлаштуватися поза Києвом. Оборонця Сергія Білозора буцімто хотіли придбати “Карпати”, але клуби не зійшлися в ціні. Відтак до переговорів долучився донецький “Металург”, у якому вже виступає один з недавніх лідерів “Арсеналу” — Сергій Закарлюка. До Дніпропетровська вирушив Руслан Костишин, однак конкретні переговори щодо нього клуби ще не ведуть.

Очікується, що навчально-тренувальний збір каноніри проведуть у столиці, на динамівській базі в Кончі-Заспі. Його початок намічений на 20 червня.