25 октября 2001 18:02

Найвищу оцінку від Кісker отримав Віталій Рева


В матчі "Борусія" – "Динамо" який завершився перемогою господарів, найпопулярніше футбольне видання Німеччини Кісker, найвищу оцінку в складі киян поставили українському голкіперу Віталію Реві. Найгірше ж за думкою німецьких журналістів відграв напад та Ващук.

Так Віталій Рева отримав оцінку 2,5 (за німецькими правилами, найвищий бал двійка), а ось нападаючі динамівців Мелащенко та Ідахор а також вийшовший в другому таймі на заміну Чернат, і Владислав Ващук отримали по-українськи три з мінусом (4,5). Тверду четвірку (3 по-німецьки) отримав Сергій Федоров який замінив, дискваліфікованого Головка в центрі оборони.

На 3,5 відбігали Гусин, Хацкевич та Несмачний. Всі інші футболісти "Динамо" були оцінені на німецьке чотири. Відзначимо що вийшовший на заміну замість Гавранчіча , Боднар так грав, що навіть взагалі не був оцінений журналістами Кісker.

Але й гравців "Борусії" Кісker не жалкував, і що цікаво, найвищий бал отримали лише два футболісти команди Заммера. Так двійку отримав Метцелдер який замінив Юргена Коллера що не грав через травму, а також відзначили й Олісе який неодноразово загрожував воротам Реви.

Примітно, що Томаш Росицький який став автром переможного гола був оцінений німецькою трійкою. Колега голкіпера "Динамо" Йенс Леманн заробив також непогану оцінку - 2,5, хоча роботи в нього було менше ніж в українця.

Найгріше ж відіграли за думкою Кісker Еванілсон, Діде, Ян Коллер та Соренсен якого замінили під кінець тайму, їхня гра оцінена на чотири.