23 января 2017 16:32
3

Дмитрий ПОВОРОЗНЮК: "Неужели мы настолько переоценивали уровень футболистов УПЛ?"

Журналіст «Профутболу» Дмитро Поворознюк – про трансфери українських гравців за кордон.


Фаворов - "Вайле" (1 ліга)

Селезньов - "Карабюкспор" (середняк)

Кобахідзе - "Гезтепе" (1 ліга)

Коломоєць - MTK (аутсайдер)

Петров - "Нефтчі" (аутсайдер)

Сіваков - "Оренбург" - (аутсайдер)


"З УПЛ біжать усі хто може. І особливо не вибараючи місце для кар'єри. Невже ми настільки переоцінювали рівень футболістів УПЛ? (Тільки Караваєв підтримує ще певну надію). Сьогодні наш чемпіонат - ідеальний ринок для селекції. Клуби відпускають або безкоштовно, або за копійки. Футболісти готові підписувати контракт на скромних, але стабільних умовах. З такими темпами незабаром футболісти будуть із радістю масово їхати в Румунію, Болгарію, Молдову, Угорщину і розглядатимуть навіть 1-2 ліги. Якщо в футболі ввести такий економічний термін як "дефолт", то український футбол він уже накрив", - написав Дмитро в на своїй сторінці у Фейсбук.

Это ситуация когда игроки осознанно идут на понижение спортивного уровня клуба в угоду лучшей финансовой составляющей. Ситуация не нова. Или напомнить куда по большей части уезжали звезды чемпионата СССР?
все стало на свои места...
Копать глубже нужно и не ссылатья на футбол - в стране ситуация какая?! Вот и стараются в первую очередь создать комфорт своим сеьям и поблагодари, в некоторой степени, за это своего работодателя Коломойского!!!