Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 68
Кількість Ваших блогів вже йде до сотні. Дуже непогано як для людини, у якої бажання писати "бывает крайне редко"))) Сподіваюсь, що їх буде як мінімум 200-Вам же є про що написати ;)))
Показать
)))
Мілевський теж габаритний. Тільки вся його "таранність" кудись зникла... :(
Показать
... так раньше он в дубле играл!
Про футболістів "покруче Шевы" і просто футболістів, з якими Ви особисто мали змогу спілкуватися. Мені, наприклад, було б дуже цікаво почитати-бо сам футболістів бачив лише по телевізору та з трибуни стадіону(((
Показать
:) Zhukan, если будет желание, что у меня бывает крайне редко, то я обязательно напишу... Главное, что меня отличает от некоторых, я с ними ДЕЙСТВИТЕЛЬНО общался и видел их как живых)))
Не можу не вставити свої п"ять копійок: "лучшие свои годы Шева отдал Милану и даже хотел там остаться на долгие годы, клянясь в преданности клубу" - і з Челсі таке було, тепер з Динамо те ж саме((( "лучшие свои качества Шева демонстрирует с откровенно слабыми соперниками" - ага... кроти, МанСіті, хорьки та "Аякс" так не думають)) Дуже хочеться, щоб який-небудь гіпотетичний Зозуля міцно посадив його на лавку, але жоден гіпотетичний Зозуля "не тягне" навіть зі слабкими суперниками-отакі от пироги((( "я, как раз, тот самый Кот, который видал футболистов и покруче Шевы, да и частенько с ними общался"-оскільки я тут гість нечастий, в місцевому фольклорі розбираюсь,як свиня в апельсинах. Тому ДУЖЕ хотів би побачити ВАШ блог на цю тему) Ну от і весь мій коментар))
Показать
"оскільки я тут гість нечастий, в місцевому фольклорі розбираюсь,як свиня в апельсинах. Тому ДУЖЕ хотів би побачити ВАШ блог на цю тему" Zhukan, а я о чём писал именно в СВОЁМ блоге?:)
Дуже хочеться, щоб який-небудь гіпотетичний Зозуля міцно посадив його на лавку, але жоден гіпотетичний Зозуля "не тягне" навіть зі слабкими суперниками-отакі от пироги((( === подпись под каждым словом!!!
Мілевський замість лангети використовує капітанську пов'язку і забиває один за одним два голи! Це пояснює його невдалу гру на початку сезону Лишилося одне питання-чому лише сьогодні розігрався Кравець))))
Показать
какой там розыгрался, пусть Ярмоле спасибо скажет там проще забить было чем не забыть
Хто був на матчі-як ваші враження від кожного з гравців та команди в цілому?
Показать
Был на стадионе. Мои впечатления двоякие. 1. Смешно было смотреть как Рабинович пытался создать видимость наличия фанов у Арсенала. 50 грн, бесплатный билет и доставка на матч и с матча. По стадиону бегала кураторша и командовала когда махать флагами и что кричать. Цырк 2. Болелы ДК. Я понимаю, что таких как я фаны с 20-21 сектора называют "кресло", но тех, которых я видел по другому как фашисты и ублюдки, я назвать не могу. Мало того, что без причины отфигачили парней-стюартов, причем человек 20 добивали одного лежачего а потом скинули с 2х метров вниз, так потом вдоль трибун ходили 5 бритоголовых, одетых в военую форму гопников и били всех, кто встречался на пути. Вы хоть мне десяток минусов поставьте, но эта мразь просто позорит мой родной клуб. Если, чтоб быть фаном, надо носить свастику, выкрикивать фашстские лозунги и бить обычных болел, то простите, я не буду болельщиком и потом не пишите вопросов почему не заполнен стадион. Мне не приятно быть на одном стадионе с такими ублюдками. 3. Сам матч. Скучновато. Пару отрезков активности ДК. Шева молоток. опять отбегал на 100%. Кравец - Юрь Палыч, отдайте его в Ворсклу или лучше в молдовскую лигу. Ну никакой. Остальные достойно, видно что не во всю играли. Вот собственно и все
На відмашки Попова ведуться і у Європі. Алану(Брага) більше дісталося, але помітили це аж на 60-ій хвилині, а другу жовту дали за дві хвилини до кінця матчу. Перше фото-яскрава ілюстрація того, що пенальті справді був Все інше-"ни о чем"
Показать
это тема Олега К о Ф-У ни о чем.
От і стало зрозумілим, чому львів'янин Можаровський на рівному місці виписав гірчичник... ;-)))))) Ваші ставки, панове: хто вийде замість Ярмоли?
Показать
Зозуля или Алиев. имхо
Вместо Ярмолы выйдет Зозуля скорей всего, не зря же Палыч выпускал его на замену в матче с Шахтой. Роман неплохо вошёл в игру.
Автор: Zhukan
24 апреля 2011 14:56
Що чекає нас влітку?
Не за горами завершення сезону 2010-11, і вже зараз, не чекаючи останніх матчів, а отже, і остаточних результатів, хочеться подумати і трохи помріяти про те, що буде у літньому міжсезонні, і в основному це будуть......ТРАНСФЕРИСправді, що ще може нас очікувати і що можна прогнозувати незалежно від результатів цього сезону?1...