7 июня 2020 19:49
1

Владимир ШАРАН: "Вдесятером не справились с более свежими игроками "Динамо"

Прес-конференція Володимира Шарана після поразки від "Динамо".


- Ми надіялись на інший результат. Їхали до Києва, щоб показати хорошу гру і досягти позитивного результату. Але, на жаль, тільки пропустивши два голи, хлопці почали виконувати те, що ми від них вимагали. Грали непогано, навіть могли зрівняти рахунок у першому таймі. Другий тайм розпочали непогано, але вилучення зіграло свою роль. Удесятьох команда не справилася з більш свіжими гравцями "Динамо", які вийшли на заміну. Результат для нас негативний, але є моменти, які нам допоможуть у грі з "Десною". Тому хлопцям подякував за гру.


- У чому причина такої кількості порушень?


- Я би не сказав. Я не побачив грубої гри з боку обох команд. Так трактував Романов. Я вважаю, в принципі, все правильно він робив. Ми не намагалися грубо грати. Та і динамівці теж. Була жорстка гра, але не груба. Індивідуальні помилки привели до трьох 11-метрових. Досвідчений Дубра допустив помилку. Що зробиш? Таке буває.


- Які висновки для себе зробите після цієї гри?


- Звісно, центральні захисники зіграли не кращу свою гру. Це було помітно. Якісь зміни будуть перед наступним матчем. До опорної зони у мене таких претензій немає. Хіба у другому таймі, коли ми залишилися удесятьох. Хоча два м'ячі "Динамо" забило із зони правого захисника/півзахисника. Заміни кразі були у "Динамо", але ми вже тоді залишилися у меншості.

Да, Романов сегодня хорошо судил, все по делу, 4 спорных момента, трижды пенальти и гол Де Пены, это не Монзуль, не разу решение не поменял, хотя вар просматривал только гол Де Пены, но все же. Даже Шаран на судью не пинает.
Единственная непоследовательность Романова, это то, что он не дал жк Ситало за удар локтем Шабанова, в идентиченом моменте ранее за такой же удар он дал жк Шепелеву.