10 вересня 2009 21:03

Худобяк: "Карпаты" делают серьезную ставку на Кубок Украины"

Найближчої суботи на Карпати чекає надважке кубкове випробування – гостьовий поєдинок 1/8 фіналу проти донецького Металурга.

Проте можна не сумніватися, що й підопічним Ніколая Костова у протистоянні з карпатівцями буде нелегко. А одним з тих, кого найбільше побоюються донеччани, напевне є правий крайній львів’ян Ігор Худоб’як. Металурги добре пам’ятають голи-шедеври у їхні ворота в двох останніх очних поєдинках у виконані улюбленця вболівальників Карпат.

"Було б непогано, але яким буде гол – красивим чи не дуже – значення немає. Головне, щоб м’яч опинився в їхніх воротах. А якщо серйозно, то хто заб’є (я чи хтось інший) і скільки –не важливо. Головне, щоб ми перемогли і вийшли в чвертьфінал. Адже ми цього року робимо на Кубок серйозну ставку".

"Однозначно гра буде важкою для обох команд. Адже Металург і Карпати – суперники приблизно одного рівня, а значить, шанси на перемогу можна розцінювати у відсотках як десь 50 на 50. Та й амбіцій в обох клубів вистачає. Це підтвердив і поєдинок чемпіонату країни на старті сезону. Той матч, як всі пам’ятають, завершився внічию – 2:2. А по його завершенні незадоволеними таким підсумком були обидві команди".

"Ми про це знаємо, але все одно нам приємніше і звичніше було б грати перед своїми вболівальниками. Але що вдієш – жереб визначив по-іншому. Значить, доведеться перемагати у гостях".