25 липня 2009 14:17
30

"Андерлехт" отказался продать "Динамо" Роланда Юхаша

По сообщению сайта voetbalbelgie, «Андерлехт» стремится усилиться новыми игроками. В то же время большим спросом пользуются ведущие футболисты клуба Буссуфа, Юхаш, Билья, Полак.

В частности, недавно киевское «Динамо» сделало бельгийцам конкретное предложение о приобретении центрального защитника Роланда Юхаша. Однако руководство «Андерлехта» сочло сумму, предложенную киевлянами за игрока венгерской сборной, слишком низкой.

Роланд Юхаш (Roland Juhász). 01.07.1983. 193см/81кг. Центральный защитник. Вице-чемпион Бельгии 2008/09 в составе «Андерлехта». В минувшем сезоне провел за бельгийский клуб в чемпионате Бельгии 31 матч (4 гола). Всего в составе «Андерлехта» в чемпионате Бельгии – 96 матчей (6 голов).

Іванко 15:34 25 июля 2009 не той досвід гравця йому потрібно вчитися в дублі і потрохи переходити на рівень першої команди.Але це буде не скоро!!! і не зна чи зможе А ти звідки знаєш який в нього рівень шо дивися Бельгійський чемп?В нього ікраз рівень ДК.
не той досвід гравця йому потрібно вчитися в дублі і потрохи переходити на рівень першої команди.Але це буде не скоро!!! і не зна чи зможе

Іванко

а чому бельгійські команди не можуть попасти в кубок УЕФА(ліга Європи тепер)і лігу чемп.

це не означає шо це поганий захисник,і не означає шо не заіграє.

Сергій. а чому бельгійські команди не можуть попасти в кубок УЕФА(ліга Європи тепер)і лігу чемп. це те саме шо грають африканські команди в кубок націй.Дивишся ніби грають гарно але проти євро команд не грають нічого.Те саме і бельгійський чемпіонат
Іванко 15:12 25 июля 2009 може ти і правий.Тоді треба взяти в аренду якогось футболіста... так где ж это так возмёшь ХОРОШЕГО центрбека в оренду??????хорошее хорошо стоит,а за безценок только дерьмо или с траумой
Іванко 15:12 25 июля 2009 я люблю свою Батьківщину. може ти і правий.Тоді треба взяти в аренду якогось футболіста.бо нафіга витрачати такі гроші на футболіста і не знати чи прижеветься до умов.адже бельгійський чемпіонат то не український, і як за пару місяців вийде ціла ударна ланка захисників,то вони його полюбому витіснять. І потому будуть президент і тренер дорікати на футболіста- що заплатили за тебе такі гросі і ти не заграв.і я цього не хочу! це не допустимо викупляти футболіста. треба взяти в оренду на 3-4 місяці і віддати обратно аби не платити задурно гроші як він тоді не буде грати??? Це моя думка з цього приводу?????? Ти правий що до аренде,але не відавати,а з правом викупую.І з чого ти взяв шо він не заіграє?
я люблю свою Батьківщину. може ти і правий.Тоді треба взяти в аренду якогось футболіста.бо нафіга витрачати такі гроші на футболіста і не знати чи прижеветься до умов.адже бельгійський чемпіонат то не український, і як за пару місяців вийде ціла ударна ланка захисників,то вони його полюбому витіснять. І потому будуть президент і тренер дорікати на футболіста- що заплатили за тебе такі гросі і ти не заграв.і я цього не хочу! це не допустимо викупляти футболіста. треба взяти в оренду на 3-4 місяці і віддати обратно аби не платити задурно гроші як він тоді не буде грати??? Це моя думка з цього приводу??????
Іванко 14:56 25 июля 2009 потрібно дочекатись основної ударної сили. і все буде ОК????? Яка ударна сила,як вони відновляця то ше по місяцю будут набирати форму,а Михалик тільки вернеця в осіні і можна на нього не розраховувати в ЛЧ.

Подборуку можна зделать под каждого игрока, а вот если бы он провел стабильно сезон он бы давно переехал из Андерлехта!

Іванко 14:54 25 июля 2009 Моя думка, Діакате повернеться д Франції, а Сабліч, якщо проявить себе Хачеріді, - вже не потрібний. Тому лише Євген, Алмейда і лише восени - Тарас. Захисник потрібен.