1 травня 2024 17:38

Владислав ДУБІНЧАК: "Гол Ярмоленка наприкінці першого тайму дуже нам допоміг розслабитися"

Захисник «Динамо» Владислав Дубінчак прокоментував перемогу над «Вересом» (3:0).


– Рахунок – 3:0. Які зараз емоції після матчу?


– Гравці «Вереса» сіли в низький блок, нам було важко. Старалися більше грати через центр, але нам не вдавалося. Гол наприкінці тайму дуже нам допоміг розслабитися. «Вересу» потрібно було зрівнювати рахунок, тому з’явилося більше зон і стало легше грати.


– Сьогодні була спека. Наскільки важко було грати за таких погодних умов?


– Так, сьогодні спека. Це, мабуть, вперше під час весняної частини сезону така температура. Будемо звикати, адже далі – літо, буде ще важче.


– Замінили Тараса Михавка. Я чув, що у нього було багато тактичних помилок, намагалися йому підказувати. Що у нього не вийшло?


– Я вважаю, що нічого страшного. Таке буває. Він – молодий хлопець. У нього є талант, ми всі це побачили в його перших іграх. Так, у нього десь не вистачає трішки досвіду в ситуаціях, коли треба грати першии номером і виходити з м’ячем. Тому це не проблема, я думаю, він візьме собі це за досвід і в майбутньому все буде добре.


– Сьогодні Пономаренко забив дебютний гол. Чи може він у майбутньому створити конкуренцію Ванату?


– Ми будемо тільки всі раді. Нам потрібні хороші гравці. Чи вони будуть з академії, чи прийдуть з іншої команди. Я тільки радий, що наша молодь прогресує. Тільки вперед.