23 квітня 2024 13:16

Фердинанд про святкування Антоні: "Прикладати руки до вух - я розумію це, коли ти граєш проти великої команди, але це "Ковентрі". Хтось мав сказати йому: "Тут це не вітається"

Ріо Фердінанд розкритикував Антоні та «Манчестер Юнайтед».


"МЮ" зіграв унічию з "Ковентрі" в основний та додатковий час у півфіналі Кубка Англії (3:3) і пройшов команду з Чемпіоншипу в серії пенальті (4:2).

Після вирішального удару Расмуса Хейлунда вінгер «МЮ» Антоні відсвяткував перемогу, повернувшись обличчям до команди суперника та приклавши долоні до вух, адресуючи жест уболівальникам «Ковентрі».

Колишній захисник «Манчестер Юнайтед» Ріо Фердінанд розкритикував поведінку бразильця, написавши у твіттері: «Антоні вчора... Соромно! Тут [у «МЮ»] таке не вітається»

Він продовжив критикувати Антоні на своєму YouTube-каналі Rio Ferdinand Presents FIVE, заявивши, що святкування вінгера відбиває нинішні проблеми "Юнайтед".


Це питання розуміння ситуації, того, де ти знаходишся. Це "Ковентрі". Прикладати руки до вух - так, я розумію це, коли ти граєш проти великої команди або коли це була справді напружена гра, в якій ти взяв важливу участь. Я це розумію, але це було не так.

Я просто відчуваю, що у нас команда, яка більшу частину часу не розуміє, на якому етапі знаходиться, і не здатна справлятися з будь-якою ситуацією у грі. Ми всі були там, так само упускали перемогу, але треба якось керувати ситуацією.

Хотілося б, щоб у момент, коли він зробив це, [старші гравці] відразу ж сказали йому: "Гей, не роби так... Нам пощастило, що ми пройшли далі, це ганьба, що ми все ще тут".


Я був би спустошений, мені було б соромно, якби не було розмови з кимось із старших гравців, наприклад, із Маркусом [Решфордом], який розуміє «Юнайтед», виріс там. Або з Бруном Фернандешом, який носить капітанську пов'язку. Харрі Магуайр має величезний досвід. Хтось із них...

Також Люк Шоу. Хтось із цих хлопців мав схопити Антоні та сказати: «Слухай, тут це не вітається», – сказав Фердинанд.