21 квітня 2024 22:09

Тен Хаг про перемогу над "Ковентрі": "Приголомшливий, але дивний матч. МЮ контролював гру 75 хвилин, а потім просто віддав перевагу. У перемозі по пенальті я був певен"

Ерік тен Хаг відзначив перевагу «МЮ» над «Ковентрі» більшу частину матчу.


«Приголомшливий матч, але й дивний. Ми повністю контролювали гру протягом тривалого часу, а у фінальній частині просто надали перевагу. Але ми виявили стійкість і здобули перемогу в серії пенальті.

Ми контролювали гру 75 хвилин, а за те, що сталося наступні 15, слід похвалити «Ковентрі».

Нам треба додавати. Ми багато про це говоримо. Спочатку потрібно поставити себе у виграшне становище, але потім потрібно довести справу до кінця. Але ми в такі моменти робимо помилки і не виконуємо обов'язків.

Не можна сказати, що ця команда має неправильний менталітет, бо сьогодні ми виявили свій характер, але у фінальній частині гри не вистачало дисципліни. Нам потрібно тримати м'яч, робити правильні передачі, прагнути забити і надійно оборонятися. Справа у взаємодії – її потрібно покращити.

[Перед пенальті] я сказав гравцям дотримуватися плану. Я був певен, що ми переможемо. Каземіро зазвичай забиває, ми дуже тренуємо пенальті», – сказав головний тренер «Манчестер Юнайтед» в ефірі ITV після перемоги в півфіналі Кубка Англії.