21 квітня 2024 15:50

Гвардіола про виліт з ЛЧ від "Реала": "Сказав гравцям: "Не прикидайтесь щасливими. Ви розчаровані? І я теж. Але робіть усе, на що здатні". І вони зробили"

Пеп Гвардіола сказав гравцям Сіті не приховувати розчарування після вильоту з ЛЧ.


«Манчестер Сіті» зіграв із «Реалом» унічию в обох матчах 1/4 фіналу (3:3, 1:1) і поступився у серії пенальті на своєму полі – 3:4.

У суботу клуб із Манчестера переміг «Челсі» (1:0) у півфіналі Кубка Англії завдяки голу Бернарду Сілви, який не забив із крапки у серії з «Мадридом».


«Я сказав: «Не боріться зі своїми почуттями. Ви засмучені, і це нормально. Не прикидайтесь щасливими весь час. Ви розчаровані? І я теж. Але оскільки ми тут, робіть найкраще, на що здатні». І вони зробили.


З урахуванням того, що ми приїхали до Лондона грати проти «Челсі» – у найкращий для них момент сезону, проти футболістів, які грають у такому [швидкому] темпі – з урахуванням того, як ми у підсумку зіграли – який же сезон ми проводимо !

Ось, що таке футбол: Ману [Аканджі] прийшов до кута штрафного майданчика, Кевін [де Брюйне] віддав уздовж воріт, Бернарду забив. Такі деталі визначають сезон.


Ми могли програти, у «Челсі» було багато моментів, я не заперечуватиму цього. У нас також були шанси. І монета впала потрібною нам стороною.


Я визначатиму цих хлопців із вильоту у чвертьфіналі Ліги чемпіонів? Але після завоювання требла ми все ще тут», – заявив головний тренер «міщан» Гвардіола.