20 квітня 2024 09:25

"МанСіті" сумнівається, що Гвардіола залишиться після 2025-го і готується до життя без нього. Мічел із "Жирони" – кандидат на посаду тренера

«Манчестер Сіті» готується до потенційного відходу Пепа Гвардіоли.


Як пише Relevo, тренер дедалі менше готовий продовжувати роботу з клубом. Керівництво «Манчестер Сіті» не відчуває оптимізму з цього приводу і дедалі більше сумнівається, що Гвардіола продовжить контракт, розрахований до літа 2025 року.

На сумніви Пепа з приводу підписання нового контракту впливає те, що він уже багато років живе далеко від сім'ї, а також відчуває психологічну та фізичну втому.

У зв'язку із цим манчестерський клуб готується до майбутнього без Гвардіоли.

Остаточного рішення щодо майбутнього 53-річного фахівця ще немає. «Ман Сіті» ще має надію на те, що Гвардіола може залишитися. Клуб має намір зробити все можливе, щоб переконати його.

Крім того, у клубі зростає відчуття, що піде не лише Гвардіола, а й спортивний директор Чикі Бегірістайн. Не виключено, що він це зробить навіть раніше, ніж Пеп.

Як кандидат на посаду тренера «Манчестер Сіті» розглядає Мічела Санчеса, який зараз працює з «Жироною». У клубі вважають, що його стиль схожий на стиль Пепа, і йдеться не лише про тактику, а й про харизму, і підхід до роботи. Мічел заслужив на повагу всіх у City Group, його характер і робоча етика переконують керівництво «Ман Сіті» в тому, що це відповідний для клубу кандидат. Зазначається, що Мічел вже вчить англійську.

Мічел – не єдиний кандидат, «Ман Сіті» розглядає інші варіанти. «Городяни» шукають ідеального кандидата, який зможе адаптуватися до філософії клубу та зберегти спадщину Гвардіоли.

Гвардіола працює з "Ман Сіті" з 2016 року. За цей час він виграв із клубом 16 трофеїв, серед яких требл.