19 квітня 2024 23:11

"Динамо" - "Полісся": ситуація з дискваліфікаціями

У матчі 25-го туру VBET Ліги київське «Динамо» вдома прийматиме житомирське «Полісся». Поєдинок відбудеться у неділю, 21 квітня, у Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського (початок – о 18:00).


Перед цим поєдинком дискваліфікований футболіст є лише у складі «Динамо». Цю гру пропустить півзахисник Назар Волошин, який отримав два попередження у грі 24-го туру з «Олександрією» на виїзді та був вилучений з поля. А ще чотирьом гравцям потрібно буде діяти обережно в майбутній грі, адже в їхньому пасиві вже є по три попередження, тож ще одна жовта картка означатиме для них пропуск наступного матчу. Це захисники Максим Дячук та Олександр Тимчик, півзахисник Микола Шапаренко та нападник Владислав Ванат.


У складі «Полісся» немає проблем із дискваліфікованими футболістами. Але цілій групі гравців потрібно буде діяти максимально обережно, щоб не заробити дискваліфікацію – це півзахисник Вячеслав Танковський, який має у своєму пасиві сім попереджень. Також під загрозою захисники Микита Кравченко, Богдан Михайличенко та півзахисник Борис Крушинський. У всіх по три попередження в пасиві й кожне наступне означатиме пропуск одного матчу.