18 квітня 2024 22:54

Коллімор висміяв "Сіті" після вильоту з ЛЧ, згадавши звинувачення у фінансових порушеннях: "Ви справжній топ-клуб, тільки якщо ви виграєте єврокубки без шахрайства"

Стен Коллімор висміяв "Манчестер Сіті" після вильоту з Ліги чемпіонів.

Учора команда Пепа Гвардіоли програла мадридському "Реалу" за пенальті (3:4) після нічийного результату за сумою двох матчів чвертьфіналу (4:4).


У лютому минулого року манчестерському клубу було пред'явлено звинувачення у 115 порушеннях правил фінансового фейр-плей, що охоплюють період із 2009 по 2018 рік. Раніше цього року Прем'єр-ліга повідомила, що у справі призначено дату слухань.


Колімор, який грав у Прем'єр-лізі за «Ноттінгем Форест», «Ліверпуль», «Астон Віллу», «Лестер» та «Бредфорд», нагадав про це у своїй публікації після матчу.


"Не забувайте, дітки, ви топ-клуб, якщо виграєте єврокубки, і ви справжній топ-клуб, тільки якщо робите це без шахрайства", - написав англієць у твіттері, супроводивши публікацію фотографіями "Астон Вілли", "Ноттінгем Форест", " Ліверпуля» та «Селтика» з трофеєм Ліги чемпіонів.


«Сумно, що, якщо «міщани» будуть визнані винними після завершення розслідування, цілком імовірно, що вони не зіткнуться з будь-якими реальними наслідками.


Якщо регулюючі органи хочуть зайняти тверду позицію, вони повинні почати позбавляти титулів. Тому що в такому разі будь-якому клубу, визнаному винним у порушенні фінансових правил, не тільки «Манчестер Сіті», було б абсолютно безглуздо займатися цим.


І немає нічого ганебнішого у спорті, ніж визнання ваших нагород недійсними», – додав Коллімор у розмові з Caught Offside.