17 квітня 2024 10:46

Енріке про вихід ПСЖ до 1/2 фіналу ЛЧ: "Бачити, як твоя команда робить людей щасливими – найкраще почуття у світі. Тепер треба пробитися до фіналу"

Луїс Енріке оцінив вихід «ПСЖ» до 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.


Парижани розгромили «Барселону» (4:1) у матчі-відповіді 1/4 фіналу (перша гра – 2:3).

«Було дуже важко грати проти моєї колишньої команди, яка багато для мене означає. Але я, як професіонал, повинен виконувати свою роботу і, думаю, сьогодні зробив усе можливе, щоб допомогти хлопцям. Тепер ми у півфіналі.

Грати проти "Барселони" дуже важко. Це важко у сентиментальному, емоційному плані. Мені не хотілося б грати проти «Барси» занадто часто. Але я радий, що пройшов через це.

Ми чудово діяли у пресингу – Барколя, Кіліан [Мбаппе] та Усман [Дембеле] були чудові і дозволили нам грати так, як ми хотіли. Я докладно проаналізував перший матч і ще більше переконався в тому, що ми не заслуговували на поразку. Після пропущеного м'яча сьогодні гравці зберегли впевненість та продовжували робити правильні речі.

Бачити, як твоя команда робить людей щасливими – найкраще почуття у світі. Немає нічого кращого за це. Це почуття неможливо придбати. Приємно усвідомлювати, що твій клуб досяг чогось особливого. Тепер треба постаратися у півфіналі та пробитися у фінал», – сказав головний тренер «ПСЖ».