17 квітня 2024 10:06

Чи очікує Криськів запрошення від Реброва до збірної України: хавбек відверто відповів

Центральний півзахисник донецького Шахтаря Дмитро Криськів, який був одним з провідних гравців молодіжної збірної U-21, відверто зізнався, що робить все можливе, щоб на нього звернув увагу тренер національної команди Сергій Ребров.


Дмитро Криськів, який нині проводить один з найкращих сезонів у своїй кар’єри та найпевніше у складі збірної України U-23 поїде на Олімпіаду-2024 до Парижа, мріє, щоб його праця на тренуваннях та віддача на полі у матчах за Шахтар і молодіжку не були марними.

Тобто, щоб головний тренер національної головної команди країни Сергій Ребров звернув на нього увагу та покликав до табору дорослої синьо-жовтої дружини.

«Не очікую, а працюю та викладаюсь в іграх й тренуваннях. Моя справа – давати від себе 100% як на футбольному полі, так і поза ним. А коли тренер національної збірної вирішить, що я потрібен, тоді він мене й викличе. Коли до цього дійде – буду дуже радий», – розповів Криськів в інтерв'ю «Українському футболу».

Дмитро Криськів у поточному сезоні провів у складі донецького Шахтаря 30 поєдинків у всіх офіційних турнірах: п'ять голів, п'ять результативних передач.
У складі молодіжної збірної України U-21 півзахисник зіграв 21 матч: чотири голи.
Transfermarkt оцінює вартість центрального півзахисника «гірників» у чотири мільйони євро.


Фото - ФК "Шахтар"