17 квітня 2024 09:05

Сімеоне про 2:4: "Атлетіко" до кінця намагався перемогти, але "Борусія" перевершувала нас. Коли команда обіграє вас, її слід привітати"

Дієго Сімеоне прокоментував поразку від дортмундської «Борусії».


У грі у відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів «Атлетико» поступився з рахунком 2:4. За підсумками двох матчів мадридці вилетіли з турніру.

«Команда до кінця намагалася виграти матч, де все йшло не так, як ми хотіли. «Борусія» здорово відреагувала на те, що ми зрівняли рахунок, і перемогли саме тому, що були потужнішими у штрафному майданчику.

Спочатку вони мали один момент, і вони ним скористалися. У нас також був шанс, але ми не використали його. І наприкінці вони реалізували ті небагато моментів, що вони виникли. Після того, як рахунок став 2:2, атаки завершилися голами. Гравці зробили величезну роботу, щоб мати можливість змагатися, і ми зробили все, що в наших силах. Більше сказати нема чого.

Ми змогли зрівняти загальний рахунок, ми були близькі до цього, але вони перевершували нас, а коли команда обіграє вас, її слід привітати», – сказав головний тренер «Атлетіко».