16 квітня 2024 23:07

"Баварія" не підписуватиме Клоппа чи Алонсо за рік. Клуб хоче одразу призначити тренера на тривалий термін, щоб він привів команду у фінал ЛЧ-2025

«Баварія» не підписуватиме Юргена Клоппа чи Хабі Алонсо наступного року.


Керівництво «Баварії» не має наміру шукати тимчасового головного тренера на один сезон, щоб у 2025 році спробувати укласти контракт із Юргеном Клоппом чи Хабі Алонсо, повідомляє твіттер Bayern & Germany з посиланням на журналіста Abendzeitung Максиміліана Коха.

У клубі планують підписати нового головного тренера, який приведе команду у фінал Ліги чемпіонів-2025 на «Альянці Арені» та залишиться у «Баварії» надовго. У посібнику впевнені, що приватна зміна тренерів не йде на користь команді.

Очікується, що пошуки головного тренера буде завершено до кінця квітня. Макс Еберль і Крістоф Фройнд представлять кандидату, що віддає перевагу, генеральному директору клубу Яну-Крістіану Дрезену. Зазначається, що в клубі поки що не ухвалили рішення зупинитися на кандидатурі Юліана Нагельсманна, переговори ведуться і з іншими фахівцями.

У січні Юрген Клопп оголосив про рішення залишити Ліверпуль після завершення нинішнього сезону. Нещодавно Хабі Алонсо заявив, що має намір залишитися в "Байєрі" наступного сезону.