15 квітня 2024 17:00

Пилип БУДКІВСЬКИЙ: "Першим буде "Шахтар", другим – "Динамо", третім – "Кривбас"

Форвард «Полісся» Пилип Будківський дав прогноз на кінцівку поточного сезону УПЛ.


– Зараз відкривається шанс для боротьби за 5-те місце, яке може дати шанс виступати в єврокубках. Що скажете стосовно цього двоборства проти «Руха»?


– Дуже цікаво буде, тому що залишилося 7 турів, кожна гра як для нашої команди, так і для «Руха» буде як фінал. Тому що 1 очко до них, і десь вони оступляться, десь ми виграємо – і ми вже попереду. Тому треба тільки йти попереду та вигравати кожну гру. Вірю, що наші хлопці це зможуть зробити.


– Яку топ-3 ви прогнозуєте за підсумками сезону?


– Перше посяде, на мою думку, «Шахтар», другим «Динамо» буде, а третім – «Кривбас». «Кривбас» заслуговує бути в трійці, тому що показують гарну гру, думаю вони залишаться в трійці. Але буде дуже цікаво. Хто психологічно буде витриваліший – той і посяде перше місце.

У «Динамо» змінився тренер. Вони почали з новим тренером дуже добре, тому психологічно команда гарно підготовлена, і фізично теж. В принципі, у них футболісти не змінювалися, стиль гри теж. Але щось ментально в них також змінилося.


У «Шахтаря» є більше легіонерів, завдяки яким вони можуть трохи більше взяти, тому що вони десь можуть індивідуально краще зіграти.

– Давайте на низ турнірної таблиці зазирнемо. Які 2 команди, на вашу думку, вилетять, і які 2 гратимуть у перехідних поєдинках?

– Зараз, я так дивився, у «Миная» є всі шанси. Одна перемога – і вони вже піднімаються на перехідні ігри. Якщо дивитися на нинішній час, то це буде «Металіст 1925» і «Минай». «Верес», на мою думку, вибереться звідти. Буде хтось – мабуть, «Оболонь». А ось четверта – це дуже цікаво.


Зараз як зверху дуже цікаво, так і знизу. Зараз у кожної команди є шанси залишитися в УПЛ. Тому це дуже гарно, коли є такий чемпіонат, де буде цікавою кінцівка для вболівальників, – сказав Будківський.


Фото - ФК "Полісся"