14 квітня 2024 22:57

Ігор ГОРБАЧ: "Дуже важкий матч, радий перемозі, радий, що забив гол"

Нападник "Зорі" Ігор Горбач прокоментував перемогу над "Чорноморцем" (1:0) у 24-му турі УПЛ.


– Другий матч, другий забитий м'яч від вас. Сьогодні ви вийшли у старті. Як взагалі вам матч, які враження від суперника, чи повністю план на гру вдався?

– Дуже важкий матч. "Чорноморець" – гарна команда. Вони більше володіли м'ячем, але все ж таки моментів, я вважаю, у нас було більше. Якщо б ми трохи краще реалізовували їх – гра по-іншому склалася б. Але дуже важкий матч, радий перемозі, радий, що забив гол.


– Щодо забитого голу. Дуже багато в 1-му таймі було подач з правого флангу. Це було певне напрацювання до матчу, певна установка?

– Так, це наші сильні якості. У нас сильні фланги, вікові гравці, там Бутко, Антюх, Кірюханцев грають, вони вже не перший матч. Ми користуємося своїми сильними якостями. Тому так, казали більше насищати фланги, штрафну, робити подачі. Так, це напрацювання.


– У вас два поспіль матчі з "Шахтарем". Щось вам казав уже тренерський штаб? Як налаштовуєте себе?

– Ні, нічого не казав ще, тому що ми живемо від гри до гри. Ми хочемо в кожній грі перемагати, тому налаштовувалися на "Чорноморець". Вже на наступному тижні будемо говорити про "Шахтар", – сказав Горбач, якого цитує FootballHub.