11 квітня 2024 19:38

"Шумно, дискомфортно". Ексгравець збірної Росії поскаржився на обстріли у Бєлгороді "як за графіком"

Колишній футболіст збірної Росії Валерій Єсипов назвав "шумною" обстановку в Бєлгороді, де російська армія розміщує безліч військових об'єктів. Ексгравець волгоградського "Ротора" поскаржився на обстріл у місті, не уточнивши про те, що до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну 24 лютого 2022 все було спокійно.


Про це Єсипов розповів в інтерв'ю порталу Sport24. 52-річний уродженець Курскої області, в активі якого є шість матчів у складі київського "Динамо" у 1992 році, зізнався, що не має наміру залишати Бєлгород, бо не може покинути будинок, довкола якого стежить за ділянкою.


"У Бєлгороді зараз шумно. Дискомфортно, але не критично. Безпілотники долітають і до Москви, чого вже. Але з 30 грудня, коли влучили у центр, кількість обстрілів збільшилася. Як за графіком: вранці, вдень та ввечері. Кілька днів тому поїхали з дружиною та донькою до поліклініки, а над нами почала працювати ППО. Забігли до лікарні, там укриття. Посиділи хвилин з десять і вийшли. Донька з подругами незабаром їде вчитися до Ставрополя, житимуть у готелі. А мені куди? Весна, город, розсада – як я кину будинок?" – сказав Єсипов.


Фото - "Обозреватель"