10 квітня 2024 12:00

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: "Для "Динамо" кожне втрачене очко - це як поразка"

Капітан "Динамо" Віталій Буяльський на відкритому тренуванні команди поспілкувався зі ЗМІ.


– Я отримав іншу травму, тому лікував ще одну. Зараз відчуваю себе краще в плані свого здоров’я, але у фізичному плані потрібно додатково працювати, щоб набрати кондиції. Я пропустив майже півтора місяці, був без тренувань і тому зараз важко.


– Що ви думаєте про матч з ЛНЗ? Ви вийшли на заміну і мабуть було дуже прикро не виграти такий поєдинок, коли по статистиці та грі мали б вигравати? Як аналізували, спілкувалися з цього приводу?


– Ми зіграли внічию, але я вважаю, що для "Динамо" кожне втрачене очко - це як поразка. Будемо робити висновки і щось будемо відпрацьовувати на тренуваннях і думаю, що все буде добре.


– У "Динамо" дуже складний календар, далі на вас чекають всі суперники з топ-5, що думаєте з цього приводу? Можливо, вже аналізували суперників або тренерський штаб вам щось казав?


– НІ, ми готуємось до "Олександрії", а після "Олександрії" вже будемо думати про наступні матчі. Ми не можемо думати про "Кривбас", "Шахтар" чи "Дніпро-1", не зігравши ще навіть з "Олександрією", тому ми працюмо від матчу до матчу.