9 квітня 2024 13:04

Ерік Даєр про проблеми Деле Аллі: "Я багато про що шкодую і були певні моменти, коли я хотів би зробити більше"

Даєр та Аллі свого часу були не лише колегами по збірній, але й грали протягом семи років в "Тоттенгемі" разом. Вони багато жартували і часто перебували в доброму гуморі, але під час емоційного інтерв'ю з Гарі Невіллом у 2023 році Деле розповів, що мав справу з низкою проблем за межами поля, які заважали йому викладатись на повну і зберігати посмішку на обличчі. Гравець "Баварії" шкодує, що не зміг зробити більше в той період душевної боротьби свого друга.


"Мені важко говорити про Деле. Я розмовляю з ним постійно, щотижня, очевидно, було дуже важко дивитися [інтерв'ю з Невіллом]. Я не знаю, чи бачив я коли-небудь повне відео, я бачив фрагменти, але мені важко дивитися, він сказав кілька приємних речей про мене, але це працює в обидва боки - він також був для мене чудовим другом. Мене трохи дратує, що люди після того інтерв'ю розмовляють зі мною, але він також був мені чудовим другом. Деле - особлива людина. Пам'ятаю, я одружувався і знав, що він в Америці на реабілітації, і я говорив з ним кілька разів і сказав, що не буде ніяких проблем, якщо він не зможе приїхати, і він був майже ображений. Він приїхав і був там для мене - ось таким другом він був для мене", - розповідає Даєр. Гравець "Баварії каже, що не мав уявлення наскільки усе було серйозно з Аллі.

"Я розчарований, що не зробив більше, у багатьох ситуаціях, які я озираюся назад, я не знав повної картини. Є багато речей - я був набридливою дорослою людиною, я завжди був на його боці, тому він приховував щось від мене, або говорив мені лише 20% інформації. Я багато про що шкодую і були певні моменти, коли я хотів би зробити більше."