6 квітня 2024 10:43

Максим ХЛАНЬ: "Мені сказали, що в останні півроку контракту із "Зорею" тільки бігатиму по колу, навіть не торкатимуся м'яча"

Вінгер «Лехії» Максим Хлань розповів, чому вирішив в односторонньому порядку розірвати контракт із «Зорею».

– Є відкрита інформація, що в тебе був контракт із «Зорею», залишалося півроку. Ти сам вирішив розірвати через те, що вони давили тобі фактично…

– Аб'юзивна поведінка.

– …що підписуй контракт, інакше ти бігатимеш по колу, ми тобі не даватимемо розвиватися тощо. Ти вирішив за півроку до закінчення контракту сам піти і потім підписав за фактом контракт із «Лехією».

- Я розірвав чинний контракт в односторонньому порядку. З мене фактично просто знущалися. Це все відкрито, кожен із гравців «Зорі» може підтвердити.


– Але все одно виглядає якось… Наприклад, якийсь футболіст після тесту Купера може також сказати: «Це ментальний знущання, я не хочу тікати». Тобто, ти вважаєш, цього достатньо, щоб розірвати контракт?

- Ні, там було багато інших причин, але тест Купера ти чогось біжиш. Ти знаєш, що ти готуєшся до сезону, до ігор, щоб у тебе була витривалість. А я до чого готувався?

Потім, коли мені сказав ... сказали, не буду на особистості переходити, що я в півроку, що залишилися, тільки бігатиму по колу, навіть м'яча не торкатися. То була підготовка до чого? Це було аморально з їхнього боку, – сказав Хлань.


Фото: ФК "Зоря"